Ενημέρωση Προσωπικού ΕΔ & ΣΑ που Συμμετέχει στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και στον 5ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά στην ενημέρωση προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που θα συμμετάσχουν στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, που θα διεξαχθεί στη διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Όσοι συμμετάσχουν στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο, ταυτόχρονα θα αγωνιστούν και στη διοργάνωση του 5ου Στρατιωτικού Μαραθωνίου (5 th ATHENS MILITARY MARATHON), εκκινώντας από το μπλοκ που αντιστοιχεί στις ατομικές τους επιδόσεις.

Τα νούμερα των αγωνιζομένων (BIB numbers), θα δοθούν από το περίπτερο No 40 του ΑΣΑΕΔ στην EXPO του Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί από 08 έως 10 Νοεμβρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, επιδεικνύοντας απαραίτητα την υπηρεσιακή τους ταυτότητα. Σε περίπτωση αδυναμίας προσωπικής παραλαβής, οι αριθμοί θα δινονται μόνο με εξουσιοδότηση του ενδιαφερόμενου στο πρόσωπο που έρθει να το παραλάβει. Υπενθυμίζουμε ότι αριθμός συμμετοχής είναι απόλυτα προσωπικός και δεν μπορεί να δοθεί σε άλλο δρομέα, επίσης δεν υπάρχει καμία δυνατότητα αλλαγών από την διοργάνωση.

Οι συνάδελφοι που αδυνατούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα την υπηρεσία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στην περίπτωση μη συμμετοχής η παραλαβής του BIB number από το περίπτερο του ΑΣΑΕΔ χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, οι συνάδελφοι στην επόμενη διοργάνωση θα τοποθετούνται τελευταίοι στην λίστα προτεραιότητας

Επισημαίνεται, ότι οι δρομείς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συμμετέχουν στον εν λόγω αγώνα, με δική τους ευθύνη, αποδεχόμενοι τα καθοριζόμενα στους κανονισμούς και στις ιατρικές οδηγίες που παρέχονται από την Οργανωτική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athensauthenticmarathon.gr και ότι η συμμετοχή τους στον προαναφερθέν αγώνα είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας. Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω διοργάνωση, είναι να είναι υγειονομικά κατάλληλοι και προετοιμασμένοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις συνθήκες ενός μαραθωνίου δρόμου.